Не зважаючи на те, що Новорічно-Різдвяні свята вже скінчились, все одно не хочеться оминати нашою увагою дітей-сиріт та дітей-інвалідів. Адже крім нас їм ніхто не допоможе, не підтримає їх та не зробить комфортну атмосферу для життя.

Як і звичайним дітям їм потрібна увага, веселощі, розваги, так би мовити емоційний розряд який їх буде надихати та вносити в їх життя краплину світла, тепла та любові.

Саме тому БО БФ «Щастя» організовує на 27.01.15р. для 25-ти (двадцяти п’яти) дітей-інвалідів спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат I-II ступенів №12 Дарницького району міста Києва (м.Київ, Харьковське шосе 121/3. (044)564-44-07) розважальний захід. Захід складається з походу на мультфільм “Пригоди Паддінгтона ” кінотеатр «Лінія кіно» ТРЦ «Аладдін» з попкорном, соком та солодощами. Після мультфільму діти отримають приємні та необхідні подарунки: канцелярія, солодощі та розвиваючі ігри. Також сама школа-інтернат отримає рідке мило для вихованців, порошок для посуду та паперові рушники. З урахуванням всього цього на одну дитину потрібно 500 грн.